Om oss

För många så handlar renoveringar om någonting jobbigt. För andra så handlar det om någonting som är väldigt lustfyllt. Vi har alla olika personligheter och olika kunskaper.

Då det kommer till att bygga och renovera så har vi även olika händighet. Men, det spelar ingen roll idag. Många bygger fast man egentligen inte vet vad man ska göra, var man ska börja och med en orealistisk budget och tidsplan. Man bygger för att alla andra gör det och för att man förväntas kunna klara av olika projekt.

Den här sidan ska ge dig bättre förutsättningar att bygga och renovera: oavsett vilken personlighet du har och oavsett hur pass händig du är. Vi vill fungera som en gas och en broms på samma gång. Detta innebär att vi ska ge klara riktlinjer för hur en vanlig renovering ska se ut. Samtidigt så kommer vi även att vara tydlig med kring vem som passar för att utföra den.

I vissa fall så tjänar man på att ta professionell hjälp – i synnerhet nu med Rot-avdraget. Det är inget misslyckande att anlita en snickare, en rörmokare eller en kakelsättare: tvärtom – det kan vara det bästa beslutet du någonsin tar. Vi ska visa dig när du ska gasa och när du ska bromsa.

Här kommer du att hitta massor av matnyttiga tips att lägga i din verktygslåda och en massa idéer att fundera över gällande renoveringar i hemmet. Vi hoppas att du kommer att få klart för dig vad som krävs för att lyckas. Välkommen!