Kategorier
Badrum

Vattenläcka tvingar till badrumsrenovering på Lidingö

En badrumsrenovering kommer inte alltid som planerat på Lidingö. Därför kan det vara bra att vara förberedd med kontaktuppgifter till en duktig entreprenör.

Semestern hade varit fantastisk. Precis vad både Andreas och Josefin behövde. Månaderna innan hade varit stressiga då högsäsong på bådas företag infann sig samtidigt. Nu hade all den stressen runnit av under solens varma strålar och de såg fram emot att sätta igång med fulladdade batterier. Resan hade gått bra och nu parkerade de äntligen i garaget hemma.

Som vanligt behövde Josefin springa på toa innan hon tog av sig skorna. Så var det alltid med henne. Andreas tog det lite långsammare och skulle precis hänga upp jackan när han hörde skriket från badrummet. Han skyndade sig dit och hittade en förtvivlad Jossan stående i en decimeter högt vatten. En liten strimma vatten rann längs väggen och skvallrade om att ett rör måste ha vittrat sönder bakom kakelplattorna.

Tråkighet ledde till underbar badrumsrenovering på Lidingö

Medan Andreas hade börjat torka upp kontaktade Josefin en byggfirma. När en hantverkare kom följande dag bekräftade hantverkaren deras misstankar. Som tur var kunde firman sätta igång med att ta ner kaklet, laga röret och torka ut väggen. Under tiden hade paret bestämt sig för att göra några ändringar när det ändå skulle bli badrumsrenovering i lägenheten på Lidingö.

Tre veckor senare stod de på ett varmt badrumsgolv och såg de nykaklade väggarna. Det nya bubbelbadet fylldes med vatten för en avkopplande stund. De lovade varandra att hädanefter se varje problem som en möjlighet istället för att få ont i magen av oro. För utan vattenläckan hade de aldrig fått det fina badrum de hade nu. Inte nog med att det var helt ljuvligt därinne. Lägenheten hade plötsligt stigit i värde. Inte för att de tänkte lämna detta inom överskådlig tid. Men det var alltid skönt att veta.