Kategorier
Bygg

Bygg ditt nya attefallshus i Stockholm

Har man en tomt och inte så mycket pengar kan man med fördel bygga sig ett attefallshus. På så sätt kan man ha någonstans att bo medan man löser sina penningfrågor och bygger ett riktigt hus.

Det är kanske många som tror att det bara är att smälla upp ett attefallshus på tomten, men så är det inte. Det måste först stå ett hus på tomten om du ska kunna bygga ett attefallshus utan att fråga om bygglov. Har du bara en tomt och vill sätta upp ett attefallshus räknas det som ditt ordinarie hus och då föranleder det vissa aktiviteter i form av att du lämnar in papper och ansöker om bygglov. Har du bygglov eller om det redan står ett hus på din tomt kommer det i vilket fall att kosta en hel del att sätta upp ditt attefallshus i Stockholm.

Ett attefallshus kan ge dig många fördelar

Om du behover en extra boyta, ett rum för gäster eller varför inte ett tonårsboende, så är ett attefallshus verkligen en bra lösning. På så sätt löser du alla dina problem med trångboddhet eller att behöva ha långväga gäster eller tjocka släkten alldeles inpå dig hela tiden. Det kan vara roligt med besök men inte alltid att ha dem runt sig hela tiden. Ett visst mått av privatliv är ändå skönt, även om du fullkomligt älskar de som har den goda smaken att hälsa på dig då och då. Med ett attefallshus kanske relationen med vänner och bekanta håller längre. Läs mer om attefallshus på denna sajt: attefallshusstockholm.nu